Zdravie a krása - kozie mlieko...

Články k téme

05.04.2010 21:20

Vhodnosť použitia vín

     Tokajské víno     Akostné vína Toccata, akostné, r. 2008 0,75l, biele, polosladké Polosladké mladé cuveé tokajských odrôd. V chuti príjemne ovocné s pichľavejšou kyselinkou. Ľahké víno vhodné na bežné pitie. Furmint, akostné, r. 2008, 0,75l, biele,...
26.12.2009 07:04

PREDAJ Z DVORA

  Hygienické požiadavky na malé množstvá surového mlieka (1) Malým množstvom surového mlieka je také množstvo surového kravského mlieka, surového ovčieho mlieka alebo surového kozieho mlieka, ktoré zodpovedá obvyklej dennej spotrebe tohto mlieka v domácnosti konečného spotrebiteľa (2)...
11.12.2009 23:34

Vývoj vzniku a druhov syra

  Syr je pochúťka nad pochúťky. Môžeme ho jesť v polievke, na chlebe, na cestovinách, na pizze alebo v koláči. Niekedy smrdí ako ponožky, inokedy vonia po šampiňónoch či po orieškoch. V Taliansku a vo Francúzsku ho servírujú ako posledný chod s najlepšími vínami. História siaha do čias, keď...
11.12.2009 23:02

Tajomstvo kozieho života

  / výňatok z článku /   Koza je obdivuhodné domáce zviera - múdro vyberavé a vie čo je dobré - dôkladne si premyslí, ktoré byliny požuje a je ich údajne až 450 rôznych druhov. Pestrú paletu živín, ktorú tak do svojho telíčka dostane, sa prejaví na jej zdraví (koza vraj nikdy...

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode