Zdravie a krása - kozie mlieko...

Recepty z kozľacinky

12.06.2010 21:41

Vyprážané kozľacie medailónky

  Ingrediencie: 1kg kozľacieho boku, 3 cibule, soľ, 4 vajcia, 1 lyžica sušeného mlieka, 4 strúčiky cesnaku, hladká múka, olej na vyprážanie Postup prípravy: Umyté mäso uvaríme domäkka v slanej vode s cibuľou. Ešte teplé vykostíme a necháme vychladnúť. Jemne...
05.04.2010 20:29

Plnené kozľa

  Plnené kozľa Predná polovica kozľaťa, 3-4 plátky údenej slaniny, 1 cibuľa, soľ, majorán, maslo; plnka: 1/2 všetkých vnútorností z kozľaťa, 2 lyžice tuku, 1 cibuľa, 2-3 žemle, 2-3 vajcia, mleté čierne korenie, soľ, majorán, petržlenová vňať alebo rozmarín. Prednú polovicu kozľaťa bez blán a...
27.12.2009 09:31

Pečené kozľacie rebrá na víne

Pečené kozľacie rebrá na víne : Umyté rebrá osolíme, vložíme do nádoby a zalejeme nálevom ktorý pripravíme z červeného vína, celého čierneho a nového korenia, bobkového listu, cesnaku, stoniek celerovej vňate, menšej...
27.12.2009 09:06

Kozľací guláš s pivom

  Potrebujeme:   pre 6 osôb -1 kg kozľacieho mäsa -100 g údenej slaniny -4 väčšie cibule -mäsový vývar -2 paradajky -1 červenú papriku -mletú sladkú červenú papriku -150 ml svetlého piva -1 surový zemiak na zahustenie -ušený majorán -lístky čerstvého majoránu -2 strúčiky...
27.12.2009 09:02

Kozľacina so zemiakmi

   Potrebujeme:  pre 6 osôb -1 kg kozľaciny -750 g zemiakov -4 veľké rozštvrtené paradajky -1 stredne veľkú cibuľu -4 PL olivového oleja -soľ -mleté čierne korenie -1 PL podrveného rozmarínu -1 ČL sušeného oregana -vodu na podlievanie ...

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode