Zdravie a krása - kozie mlieko...

Kozľacina so zemiakmi

27.12.2009 09:02

 

 Potrebujeme:

 pre 6 osôb
-1 kg kozľaciny
-750 g zemiakov
-4 veľké rozštvrtené paradajky
-1 stredne veľkú cibuľu
-4 PL olivového oleja
-soľ
-mleté čierne korenie
-1 PL podrveného rozmarínu
-1 ČL sušeného oregana
-vodu na podlievanie

Príprava:  
Umyté mäso nakrájame na väčšie kusy a vložíme do pekáča. Očistené zemiaky, cibuľu a paradajky nakrájame na štvrtky a pridáme k mäsu.Všetko rovnomerne pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme a ochutíme rozmarínom a oreganom.Pekáč zakryjeme alobalom a pečieme asi hodinu pri teplote 200 °C pokiaľ mäso nezmäkne. Často mäso podlievame vlastnou šťavou a vodou

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode