Zdravie a krása - kozie mlieko...

Vyprážané kozľacie medailónky

12.06.2010 21:41

 

Ingrediencie:
1kg kozľacieho boku, 3 cibule, soľ, 4 vajcia, 1 lyžica sušeného mlieka, 4 strúčiky cesnaku, hladká múka, olej na vyprážanie

Postup prípravy:
Umyté mäso uvaríme domäkka v slanej vode s cibuľou. Ešte teplé vykostíme a necháme vychladnúť. Jemne potrieme prelisovaným cesnakom,posolíme podľa vlastnej chuťi / nemusíme /. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, osolíme, ľahko vmiešame žĺtky, múku a mlieko, až vznikne poddajné cestíčko. Mäso nakrájame na plátky, ktoré namočíme v cestíčku a vyprážame.

Vhodné ako: Hlavné jedlo
Príležitosť: Bežná
 

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode